Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

25,00 lei fara TVA

Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

Descriere Produs

Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

Pepiniera Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Weigela florida ‘Rosea’, cunoscută și sub numele de Weigela roz, este un arbust ornamental cu flori atrăgătoare, originar din Asia. Această varietate produce flori roz în formă de clopoței, grupate în inflorescențe. Frunzele sale sunt de obicei verzi și lucioase, adăugând un aspect frumos în grădină pe tot parcursul sezonului.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați weigela roz într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Cu cât primește mai multă lumină solară, cu atât înflorirea va fi mai abundentă.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil. Weigela preferă solurile neutre sau ușor alcaline.
  3. Plantare: Plantați weigela la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Distanțați plantele pentru a permite răspândirea ulterioară.
  4. Udare: Udați regulat în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, weigela poate tolera perioade scurte de secetă, dar udarea regulată este importantă pentru înflorirea sănătoasă.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ pentru plante cu flori în primăvară sau la începutul sezonului de creștere. Aplicați conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  6. Tăiere: Tăierea poate fi efectuată pentru a menține forma și densitatea weigela. Îndepărtați crengile uscate sau bolnave pentru a menține sănătatea generală a plantei.
  7. Rezistență: Weigela roz este în general rezistentă la boli și dăunători, dar monitorizați planta pentru semne de probleme.
  8. Auto-însămânțare: Weigela poate produce semințe care pot duce la auto-însămânțare. Dacă doriți să controlați creșterea, puteți îndepărta semințele înainte de a se deschide.

Weigela roz adaugă o notă vibrantă de culoare în grădină datorită florilor sale frumoase. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de înflorirea sa generoasă și să adăugați un element atrăgător în peisajul dvs.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

3234625

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline