Tuia Golden Smaragd 60-70 cm

35 lei

Tuia Golden Smaragd 60-70 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Tuia Golden Smaragd 60-70 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Tuia Golden Smaragd 60-70 cm

Pepiniera Tuia Golden Smaragd 60-70 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu┬á – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Tuia Golden Smaragd, cunoscut─â ╚Öi sub numele de Thuja occidentalis ‘Golden Smaragd’, este o varietate de tuia atr─âg─âtoare, apreciat─â pentru frunzele sale aurii ╚Öi forma sa piramidal─â compact─â.

Tuia Golden Smaragd este un conifer evergreen cu o form─â piramidal─â compact─â ╚Öi frunze de culoare auriu-portocalie, str─âlucitoare. Aceast─â varietate de tuia poate atinge ├«n─âl╚Ťimi de aproximativ 3 p├ón─â la 4 metri ╚Öi o l─â╚Ťime de aproximativ 1 metru. Frunzele sale sunt moi ╚Öi dense, d├ónd plantei un aspect elegant ╚Öi vibrant. Este utilizat─â frecvent pentru a forma garduri vii, pentru a crea accenturi decorative ├«n gr─âdini sau pentru a oferi structur─â ╚Öi culoare peisajelor.

Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia Golden Smaragd prospereaz─â cel mai bine ├«n zone cu expunere la soare sau semiumbr─â. Este important s─â asigura╚Ťi plantei o cantitate adecvat─â de lumin─â pentru a men╚Ťine culoarea aurie a frunzelor.
  2. Sol: Alege╚Ťi un sol bine drenat ╚Öi fertil pentru a-i oferi cele mai bune condi╚Ťii de cre╚Ötere. Tuia prefer─â un sol u╚Öor umed, dar nu excesiv de umed, pentru a evita apari╚Ťia problemelor de s─ân─âtate ale r─âd─âcinilor.
  3. Udare: ├Än primii doi ani de la plantare, tuia Golden Smaragd va avea nevoie de o udare regulat─â pentru a se stabili. Odat─â ce planta este bine ├«nr─âd─âcinat─â, reducerea frecven╚Ťei ud─ârii este posibil─â, dar asigura╚Ťi-v─â c─â solul r─âm├óne u╚Öor umed, mai ales ├«n perioadele secetoase.
  4. ├Ängr─â╚Ö─âminte: Hr─âni╚Ťi planta cu ├«ngr─â╚Ö─âminte speciale pentru plantele conifere, ├«n prim─âvar─â ╚Öi toamn─â, pentru a-i asigura nutrien╚Ťii necesari ╚Öi a sus╚Ťine o cre╚Ötere s─ân─âtoas─â.
  5. T─âiere: Tuia Golden Smaragd are o cre╚Ötere moderat─â ╚Öi ├«n general nu necesit─â t─âieri regulate. Totu╚Öi, pute╚Ťi t─âia u╚Öor v├órfurile pentru a men╚Ťine forma sa piramidal─â compact─â ╚Öi a ├«ncuraja o cre╚Ötere mai dens─â.
  6. Protec╚Ťie ├«mpotriva gerului: ├Än zonele cu ierni reci ╚Öi geroase, proteja╚Ťi planta cu un strat de mulci ├«n jurul r─âd─âcinilor pentru a minimiza efectele ├«nghe╚Ťului.

Alte detalii specifice:

  • Tuia Golden Smaragd este o alegere excelent─â pentru a aduce o not─â de culoare aurie ╚Öi un aspect sofisticat ├«n gr─âdina dumneavoastr─â.
  • Datorit─â formei sale compacte, este potrivit─â pentru gr─âdinile mici ╚Öi poate fi utilizat─â ca o tuia solitar─â sau pentru a forma garduri vii.
  • Este o plant─â rezistent─â la poluarea aerului, fiind potrivit─â pentru gr─âdinile urbane sau suburbane.

Dac─â urma╚Ťi sfaturile de ├«ngrijire men╚Ťionate mai sus, Tuia Golden Smaragd va fi o adi╚Ťie minunat─â ├«n peisajul gr─âdinii dumneavoastr─â, aduc├ónd un aspect aurit ╚Öi o frumuse╚Ťe pe tot parcursul anului.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

446435

Livrarea R─âsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectueaz─â prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plat─â: Plata pentru r─âsaduri se realizeaz─â ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Loca╚Ťie de v├ónzare: Plantele mari sunt disponibile pentru v├ónzare direct din pepinier─â.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalit─â╚Ťi de plat─â: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plat─â (OP) ├«n avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achizi╚Ťionate nu se pot returna. Recomand─âm clien╚Ťilor s─â se asigure c─â aleg corect speciile dorite ╚Öi s─â verifice starea plantelor la momentul livr─ârii.

Not─â: V─â rug─âm s─â lua╚Ťi ├«n considerare condi╚Ťiile meteorologice ╚Öi specificit─â╚Ťile fiec─ârei plante ├«nainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este ├«ntotdeauna disponibil─â pentru a oferi sfaturi ╚Öi recomand─âri privind alegerea ╚Öi ├«ngrijirea plantelor.

V─â mul╚Ťumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro ╚Öi v─â dorim o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n verdele naturii!

Scroll to Top