Tuia Aurea Nana 40 cm

30 lei

Tuia Aurea Nana 40 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Tuia Aurea Nana 40 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Tuia Aurea Nana 40 cm

Pepiniera Tuia Aurea Nana 40 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu┬á – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Tuia Aurea Nana, cunoscut─â ╚Öi sub numele de Thuja occidentalis ‘Aurea Nana’, este o varietate pitic─â ╚Öi decorativ─â de tuia, recunoscut─â pentru frunzele sale mici ╚Öi moi, de culoare aurie ╚Öi forma sa compact─â.

Tuia Aurea Nana este un conifer evergreen pitic, cu o form─â compact─â ╚Öi conic─â. Frunzele sale mici sunt moi ╚Öi de culoare aurie sau galben-aurie, f─âc├ónd planta s─â str─âluceasc─â ├«n peisaj. Aceast─â varietate de tuia are o ├«n─âl╚Ťime medie de 60 p├ón─â la 120 cm ╚Öi o l─â╚Ťime similar─â, ceea ce o face potrivit─â pentru gr─âdini mici, terase sau ghivece decorative.

Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia Aurea Nana prefer─â zonele cu expunere la soare sau semiumbr─â. Asigura╚Ťi-v─â c─â planta prime╚Öte suficient─â lumin─â solar─â pentru a men╚Ťine frunzele aurii ╚Öi pentru a-i sus╚Ťine cre╚Öterea s─ân─âtoas─â.
  2. Sol: Alege╚Ťi un sol bine drenat ╚Öi fertil pentru a-i oferi cele mai bune condi╚Ťii de cre╚Ötere. Evita╚Ťi solurile s─ârace ├«n substan╚Ťe nutritive ╚Öi solurile cu stagnare a apei.
  3. Udare: ├Än primii ani de la plantare, tuia Aurea Nana va necesita o udare regulat─â pentru a se stabili ├«n noul mediu. Odat─â ce este bine ├«nr─âd─âcinat─â, pute╚Ťi reduce frecven╚Ťa ud─ârii, dar asigura╚Ťi-v─â c─â solul nu se usuc─â complet ├«ntre ud─âri.
  4. ├Ängr─â╚Ö─âminte: Hr─âni╚Ťi planta cu ├«ngr─â╚Ö─âminte speciale pentru plantele conifere, o dat─â pe an, ├«n prim─âvar─â sau toamn─â, pentru a-i asigura nutrien╚Ťii necesari pentru o cre╚Ötere s─ân─âtoas─â ╚Öi o culoare frumoas─â a frunzelor.
  5. T─âiere: De obicei, tuia Aurea Nana nu necesit─â t─âieri regulate. Cu toate acestea, pute╚Ťi t─âia u╚Öor v├órfurile pentru a men╚Ťine forma sa compact─â ╚Öi a ├«ncuraja o cre╚Ötere mai dens─â.
  6. Protec╚Ťie ├«mpotriva gerului: ├Än zonele cu ierni reci ╚Öi geroase, proteja╚Ťi planta cu un strat de mulci ├«n jurul r─âd─âcinilor pentru a proteja ├«mpotriva ├«nghe╚Ťului excesiv.

Alte detalii specifice:

  • Tuia Aurea Nana este o plant─â pitic─â ╚Öi compact─â, ceea ce o face potrivit─â pentru gr─âdini mici, terase, balcone sau ghivece decorative.
  • Frunzele sale aurii ├«i confer─â un aspect atractiv ╚Öi adaug─â o not─â de culoare ╚Öi str─âlucire ├«n peisaj.
  • Este o plant─â rezistent─â la poluarea aerului, ceea ce o face potrivit─â pentru gr─âdinile urbane sau suburbiene.

Dac─â urma╚Ťi sfaturile de ├«ngrijire men╚Ťionate mai sus, Tuia Aurea Nana va fi o alegere excelent─â pentru a aduce str─âlucire ╚Öi elegan╚Ť─â ├«n spa╚Ťiul dumneavoastr─â verde.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

440430

Livrarea R─âsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectueaz─â prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plat─â: Plata pentru r─âsaduri se realizeaz─â ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Loca╚Ťie de v├ónzare: Plantele mari sunt disponibile pentru v├ónzare direct din pepinier─â.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalit─â╚Ťi de plat─â: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plat─â (OP) ├«n avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achizi╚Ťionate nu se pot returna. Recomand─âm clien╚Ťilor s─â se asigure c─â aleg corect speciile dorite ╚Öi s─â verifice starea plantelor la momentul livr─ârii.

Not─â: V─â rug─âm s─â lua╚Ťi ├«n considerare condi╚Ťiile meteorologice ╚Öi specificit─â╚Ťile fiec─ârei plante ├«nainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este ├«ntotdeauna disponibil─â pentru a oferi sfaturi ╚Öi recomand─âri privind alegerea ╚Öi ├«ngrijirea plantelor.

V─â mul╚Ťumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro ╚Öi v─â dorim o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n verdele naturii!

Scroll to Top