Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

35 lei

Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

Pepiniera Trandafir Urcator Rosu ghiveci 3 l

Sat Branistari, Jud. Giurgiu┬á – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Trandafirul urc─âtor ro╚Öu este o varietate de trandafiri care se caracterizeaz─â prin tulpini lungi ╚Öi flexibile care pot urca pe suporturi sau spaliere. Florile sale, ├«n nuan╚Ťe de ro╚Öu, adaug─â o not─â dramatic─â ╚Öi vibrant─â ├«n gr─âdin─â sau pe teras─â. Trandafirii urc─âtori sunt ideali pentru a crea arcuri, pergole sau pentru a decora ziduri ╚Öi garduri.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Loca╚Ťie ╚Öi lumin─â: Plasa╚Ťi ghiveciul cu trandafirul urc─âtor ro╚Öu ├«ntr-un loc bine luminat, care prime╚Öte cel pu╚Ťin 6 ore de lumin─â direct─â pe zi. Lumina solar─â este esen╚Ťial─â pentru o cre╚Ötere s─ân─âtoas─â ╚Öi o ├«nflorire abundent─â.
  2. Sol adecvat: Utiliza╚Ťi un amestec de sol bogat ├«n substan╚Ťe nutritive ╚Öi bine drenat. Ad─âuga╚Ťi compost sau humus pentru a asigura o structur─â bun─â a solului ╚Öi pentru a furniza nutrien╚Ťii necesari plantelor.
  3. Suporturi sau spaliere: Deoarece trandafirii urc─âtori cresc pe tulpini lungi ╚Öi flexibile, oferi╚Ťi-le suporturi sau spaliere pentru a se putea dezvolta vertical. Pute╚Ťi ghida tulpinile ├«n direc╚Ťia dorit─â pe m─âsur─â ce cresc.
  4. Udarea corespunz─âtoare: Men╚Ťine╚Ťi solul constant umed, dar evita╚Ťi udarea excesiv─â. Uda╚Ťi regulat, ├«n special ├«n perioadele calde ╚Öi uscate. Asigura╚Ťi-v─â c─â ghiveciul are drenaj bun pentru a evita acumularea apei.
  5. Hr─ânire: Hr─âni╚Ťi trandafirul cu ├«ngr─â╚Ö─âminte pentru trandafiri sau flori, respect├ónd indica╚Ťiile de pe ambalaj. Hr─ânirea regulat─â va sus╚Ťine dezvoltarea s─ân─âtoas─â a plantelor.
  6. T─âierea ╚Öi formarea: T─âia╚Ťi tulpinile moarte, bolnave sau slabe pentru a stimula cre╚Öterea s─ân─âtoas─â ╚Öi pentru a promova ├«nflorirea. Tunderea regulat─â ajut─â la men╚Ťinerea unei forme armonioase a plantei.
  7. Protec╚Ťie ├«mpotriva bolilor ╚Öi d─âun─âtorilor: Monitoriza╚Ťi plantele pentru semne de boli sau d─âun─âtori. Aplica╚Ťi tratamente preventive sau curative pentru a proteja trandafirii de problemele poten╚Ťiale.
  8. Replantare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere: La intervale regulate, pute╚Ťi replanta trandafirul ├«ntr-un ghiveci mai mare pentru a permite dezvoltarea r─âd─âcinilor. De asemenea, ├«nlocui╚Ťi solul la intervale de c├ó╚Ťiva ani.
  9. Instruc╚Ťiuni de tundere: ├Än fiecare prim─âvar─â sau toamn─â, t─âia╚Ťi ramurile mai vechi ╚Öi slabe pentru a stimula cre╚Öterea tulpinilor noi ╚Öi pentru a men╚Ťine o ├«nflorire abundent─â.

Prin respectarea acestor sfaturi, ve╚Ťi putea s─â v─â bucura╚Ťi de frumuse╚Ťea spectaculoas─â a trandafirilor urc─âtori ro╚Öii ├«n ghiveciul dvs., fie c─â ├«i a╚Öeza╚Ťi ├«n gr─âdin─â sau pe teras─â.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

444835

Livrarea R─âsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectueaz─â prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plat─â: Plata pentru r─âsaduri se realizeaz─â ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Loca╚Ťie de v├ónzare: Plantele mari sunt disponibile pentru v├ónzare direct din pepinier─â.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalit─â╚Ťi de plat─â: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plat─â (OP) ├«n avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achizi╚Ťionate nu se pot returna. Recomand─âm clien╚Ťilor s─â se asigure c─â aleg corect speciile dorite ╚Öi s─â verifice starea plantelor la momentul livr─ârii.

Not─â: V─â rug─âm s─â lua╚Ťi ├«n considerare condi╚Ťiile meteorologice ╚Öi specificit─â╚Ťile fiec─ârei plante ├«nainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este ├«ntotdeauna disponibil─â pentru a oferi sfaturi ╚Öi recomand─âri privind alegerea ╚Öi ├«ngrijirea plantelor.

V─â mul╚Ťumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro ╚Öi v─â dorim o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n verdele naturii!

Scroll to Top