Thuja Occidentalis Yellow Ribbon

35 lei

Thuja Occidentalis Yellow Ribbon, cunoscută și sub numele de chiparos galben, este o specie de conifer ornamental cu frunze de un verde vibrant, care adaugă o notă de culoare și eleganță grădinii tale.


Thuja Occidentalis Yellow Ribbon, cunoscută și sub numele de chiparos galben, este o specie de conifer ornamental cu frunze de un verde vibrant, care adaugă o notă de culoare și eleganță grădinii tale. Acest arbust sau copac pitic, de obicei crescut sub formă de arbuști sau gard viu, prezintă următoarele caracteristici:

  1. Frunze Galbene Strălucitoare: Numele său, “Yellow Ribbon,” se datorează frunzelor sale de un galben strălucitor care persistă pe tot parcursul anului, oferind o notă de culoare proaspătă și strălucitoare.
  2. Formă Compactă și Densă: Thuja Occidentalis Yellow Ribbon are o formă compactă și densă, perfectă pentru a fi modelată sub formă de gard viu sau a fi lăsată în forma naturală, oferind un aspect plin de textură și volum grădinii tale.
  3. Rezistență la Ierni: Această varietate de chiparos este cunoscută pentru rezistența sa la ierni și frig, păstrându-și frunzele sale aurii chiar și în cele mai reci luni de iarnă.
  4. Înălțime Controlabilă: Yellow Ribbon este ușor de întreținut și poate fi tăiat și modelat pentru a se potrivi nevoilor tale de peisagistică, fără a pierde din farmecul său natural.
  5. Ideală pentru Grădini Decorative: Această specie este adesea folosită pentru a crea garduri vii, pentru a delimita grădinile sau a oferi un fundal atractiv pentru plantele mai mici. De asemenea, poate fi crescută ca un arbust individual sau ca punct focal în grădină.
  6. Ușor de Îngrijit: Thuja Occidentalis Yellow Ribbon are nevoie de puțină îngrijire, fiind rezistentă la bolile comune ale chiparosului și necesitând doar tunderea periodică pentru a menține forma dorită.
  7. Atrage Privirile: Cu frunzele sale aurii care ies în evidență, această plantă adaugă un element decorativ și de interes vizual în orice peisaj, făcând-o o alegere excelentă pentru a atrage privirile și pentru a crea un mediu elegant și vibrant în grădina ta.

În concluzie, Thuja Occidentalis Yellow Ribbon este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un strop de culoare și viață în grădina lor. Cu frunzele sale galbene strălucitoare, rezistența sa la ierni și ușurința de îngrijire, această specie de chiparos este o adiție minunată la orice spațiu verde.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

454235

Livrarea Răsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectuează prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plată: Plata pentru răsaduri se realizează ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Locație de vânzare: Plantele mari sunt disponibile pentru vânzare direct din pepinieră.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalități de plată: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plată (OP) în avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achiziționate nu se pot returna. Recomandăm clienților să se asigure că aleg corect speciile dorite și să verifice starea plantelor la momentul livrării.

Notă: Vă rugăm să luați în considerare condițiile meteorologice și specificitățile fiecărei plante înainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și recomandări privind alegerea și îngrijirea plantelor.

Vă mulțumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro și vă dorim o experiență plăcută în verdele naturii!

Scroll to Top