Set ligustrum ( Lemn Cainesc ) 60-70 cm 100 buc

200 lei

Set ligustrum ( Lemn Cainesc ) 100 buc la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Set ligustrum ( Lemn Cainesc ) 60-70 cm 100 buc

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Set ligustrum ( Lemn Cainesc ) 60-70 cm 100 buc

Pepiniera Set ligustrum, Lemn Cainesc, 60-70 cm, 100 buc

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Ligustrum ovalifolium, cunoscut și sub numele de Lemn cainesc sau ligustru japonez, este un arbust ornamental popular datorită frunzelor sale strălucitoare, verzi și a creșterii sale densă. Acest arbust este frecvent folosit ca gard viu, gard decorativ sau plantă de bordură, datorită capacității sale de a crea o barieră verde și de a oferi intimitate în grădină.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Ligustrul ovalifolium se dezvoltă cel mai bine în locații cu lumină parțială sau plin soare. Evitați locurile cu umbră densă, deoarece aceasta poate duce la subțierea frunzelor și creșterea dezordonată.
  2. Sol: Acest arbust preferă soluri bine drenate și fertile. Asigurați-vă că solul are o bună capacitate de drenaj pentru a preveni acumularea excesivă de umiditate în jurul rădăcinilor.
  3. Plantare: Plantați ligustrul ovalifolium la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Spațiul dintre plante ar trebui să permită dezvoltarea ulterioară.
  4. Udare: Udarea regulată în primul an după plantare este importantă pentru stabilirea sistemului de rădăcini. După stabilire, acest arbust poate să tolereze perioade scurte de secetă. Evitați udarea excesivă.
  5. Îngrășăminte: Hrăniți arbustul cu un îngrășământ echilibrat pentru plante de grădină înainte de începutul sezonului de creștere în primăvară. Repetați hrănirea la intervale regulate pe parcursul sezonului.
  6. Tăiere: Ligustrul ovalifolium tolerează bine tunderea și modelarea. Tăierea regulată va ajuta la menținerea formei și densității dorite. Tunderea poate fi efectuată în primăvară sau după înflorirea vară.
  7. Rezistență: Acest arbust este rezistent la boli și dăunători, dar monitorizați plantele pentru semne de probleme, cum ar fi atacuri de insecte sau boli fungice.
  8. Protecție împotriva iernii: În regiunile cu ierni reci, o acoperire de paie sau frunze în jurul bazei plantelor poate ajuta la protejarea lor împotriva înghețului.
  9. Gard viu: Ligustrul ovalifolium este adesea utilizat pentru a crea garduri vii. Plantați plantele într-un șir bine planificat pentru a crea un gard dens și uniform.

Ligustrul ovalifolium este o alegere excelentă pentru a adăuga structură și verdețe în grădină. Cu îngrijire adecvată și tundere regulată, veți putea să vă bucurați de aspectul său atrăgător și de beneficiile pe care le aduce în peisajul dvs.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

4510200

Livrarea Răsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectuează prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plată: Plata pentru răsaduri se realizează ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Locație de vânzare: Plantele mari sunt disponibile pentru vânzare direct din pepinieră.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalități de plată: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plată (OP) în avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achiziționate nu se pot returna. Recomandăm clienților să se asigure că aleg corect speciile dorite și să verifice starea plantelor la momentul livrării.

Notă: Vă rugăm să luați în considerare condițiile meteorologice și specificitățile fiecărei plante înainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și recomandări privind alegerea și îngrijirea plantelor.

Vă mulțumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro și vă dorim o experiență plăcută în verdele naturii!

Scroll to Top