Rasad de Tuia Biota 40 cm

Rasad de Tuia Biota 40 cm

3,00 lei fara TVA

Rasad de Tuia Biota

Pepiniera Rasad de Tuia Biota

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Descriere Produs

Rasadul de Tuia Biota este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un aer proaspăt și elegant grădinii sau spațiului lor exterior. Această plantație de tuia, deosebit de populară în peisagistică, este cunoscută pentru frumusețea sa distinctivă și beneficiile sale multiple. Iată o descriere detaliată a acestui minunat rasad de tuia Biota:

Numele produsului: Rasad de Tuia Biota

Caracteristici principale:

 1. Aspect Elegant: Tuia Biota se remarcă prin frunzele sale delicate, de un verde strălucitor, care formează o coroană densă și uniformă. Această plantă conferă un aspect elegant și rafinat oricărui peisaj.
 2. Creștere Rapidă: Rasadul de Tuia Biota este cunoscut pentru creșterea sa rapidă, astfel încât veți vedea rezultatele într-un timp relativ scurt. Este perfect pentru cei care doresc să-și transforme rapid grădina sau spațiul exterior.
 3. Rezistență și Durabilitate: Tuia Biota este o plantă rezistentă la temperaturi extreme și la variabilele condițiilor meteorologice. Această rezistență o face potrivită pentru diferite zone geografice și climatice.
 4. Folosințe Variate: De la garduri vii, garduri de protecție până la decorarea grădinilor și a spațiilor exterioare, Tuia Biota are multiple utilizări. Poate servi și ca element central al unui design peisagistic sau ca fundal verde pentru alte plante ornamentale.
 5. Ușor de Întreținut: Această specie de tuia este ușor de îngrijit și nu necesită prea multă atenție. O udată regulată și o tundere periodică pentru a menține forma dorită sunt suficiente pentru a o menține sănătoasă și frumoasă.

Beneficii suplimentare:

 • Tuia Biota poate contribui la îmbunătățirea calității aerului, absorbând poluanții și eliberând oxigen.
 • De asemenea, poate crea o barieră naturală de intimitate și protecție împotriva vântului și zgomotului în grădina sau curtea dumneavoastră.

Specificații produs:

 • Tip de plante: Tuia Biota (Thuja occidentalis)
 • Înălțime medie a rasadului: 20-30 cm
 • Vârstă a rasadului: 1 an
 • Ambalaj: Rasaduri sănătoase, în ghivece adecvate, gata de a fi plantate în grădina sau spațiul dumneavoastră.

Adăugați un strop de eleganță și prospetime spațiului dumneavoastră exterior cu rasadul de Tuia Biota. Cu ușurința sa de întreținut și multiplele utilizări, veți aprecia cu siguranță frumusețea și beneficiile acestei plante versatile. Transformați-vă spațiul într-o oază de verdețe și liniște cu Tuia Biota!

Brand

Azteka Gardens

GTIN

330243

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline