Photinia Red Robin

30 lei

Photinia Red Robin este un arbust peren semi-persistent, cunoscut pentru frunzișul său atractiv și culorile sale vii. Această specie face parte din familia Rosaceae și este originară din Asia de Sud-Est.
Photinia Red Robin este apreciată pentru frunzișul său strălucitor și pentru capacitatea de a rezista bine în diferite condiții de mediu.

Available Options

InaltimeStockPrice
70-100 cm100030 lei

Photinia Red Robin, cunoscut și sub numele de Photinia x Fraseri Red Robin, este o plantă ornamentală populară utilizată în grădini și peisagistică pentru frunzișul său vibrant și colorat. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Nume științific: Photinia x fraseri Red Robin

Descriere generală: Photinia Red este un arbust peren semi-persistent, cunoscut pentru frunzișul său atractiv și culorile sale vii. Această specie face parte din familia Rosaceae și este originară din Asia de Sud-Est. Photinia Red este apreciată pentru frunzișul său strălucitor și pentru capacitatea de a rezista bine în diferite condiții de mediu.

Aspect:

  • Frunziș: Una dintre caracteristicile distinctive ale Photinia Red este frunzișul său. Frunzele sunt de culoare verde închis și au marginile roșii sau roșu-brune. Acest contrast de culori oferă un aspect spectaculos și vibrant în peisaj.

Dimensiune:

  • Înălțime: Photinia Red poate ajunge la o înălțime de aproximativ 2-4 metri, ceea ce îl face potrivit pentru a fi utilizat atât ca plantă individuală, cât și în grupuri sau gard viu.

Flori:

  • Photinia Red produce flori mici, albe, în timpul primăverii. Acestea sunt parfumate și atrag albinele și alte insecte polenizatoare.

Fructe:

  • După înflorire, planta dezvoltă fructe mici, roșii, care adaugă un alt element de interes în peisaj.

Cerințe de îngrijire:

  • Lumină: Photinia Red preferă expunerea la soare parțial sau lumină difuză pentru a se dezvolta optim, dar poate tolera și umbra parțială.
  • Sol: Acest arbust se adaptează la o varietate de tipuri de sol, dar crește cel mai bine în soluri bine drenate și ușor acide.
  • Udare: Este important să mențineți solul umed, dar nu saturat. Udarea regulată este necesară în special în perioadele uscate.
  • Tăiere: Photinia Red poate fi tăiat și modelat pentru a-i menține forma și dimensiunea dorită. Tăierea se poate efectua primăvara sau toamna.

Utilizări peisagistice: Photinia Red Robin este adesea folosită în grădini și peisagistică pentru a crea garduri vii, borduri sau pentru a oferi un contrast atractiv în compoziții peisagistice. Culorile sale vii și strălucitoare adaugă un aspect dramatic în grădini și în curți.

Photinia Red Robin este un arbust frumos și ușor de întreținut, care adaugă culoare și interes vizual în peisajul dumneavoastră. Cu frunzișul său distinctiv și abilitatea de a rezista la diferite condiții, această plantă este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un farmec suplimentar în spațiul lor exterior.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

452430

Inaltime

70-100 cm

Livrarea Răsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectuează prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plată: Plata pentru răsaduri se realizează ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Locație de vânzare: Plantele mari sunt disponibile pentru vânzare direct din pepinieră.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalități de plată: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plată (OP) în avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achiziționate nu se pot returna. Recomandăm clienților să se asigure că aleg corect speciile dorite și să verifice starea plantelor la momentul livrării.

Notă: Vă rugăm să luați în considerare condițiile meteorologice și specificitățile fiecărei plante înainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și recomandări privind alegerea și îngrijirea plantelor.

Vă mulțumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro și vă dorim o experiență plăcută în verdele naturii!

Scroll to Top