Mana maicii domnului 1-1.5 m

Mana maicii domnului 1-1.5 m

30,00 lei fara TVA

Mana maicii domnului 1-1.5 m la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Mana maicii domnului 1-1.5 m

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

Descriere Produs

Mana maicii domnului 1-1.5 m

Pepiniera Mana maicii domnului 1-1.5 m

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Mana maicii Domnului (Lunaria annua), cunoscută și sub numele de baniță sau bani de mătase, este o plantă bienală sau perenă care se remarcă prin flori delicate și fructe ornamentale. Planta produce flori mici, albe sau mov, care se transformă în fructe asemănătoare unor discuri subțiri, translucide și rotunde. Aceste fructe au o culoare strălucitoare și sunt adesea folosite în aranjamente florale uscate.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați mana maicii domnului într-un loc cu expunere la lumină parțială sau chiar plină de soare. Aceasta se descurcă bine în diferite condiții de lumină.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil. Mana maicii domnului poate crește într-o varietate de soluri, dar preferă cele care sunt moderate în nutrienți.
  3. Plantare: Plantați semințele sau plantele în ghiveci la adâncimea corespunzătoare. Asigurați-vă că există spațiu suficient pentru dezvoltarea rădăcinilor și a coroanei.
  4. Udare: Udarea regulată în timpul sezonului de creștere este importantă pentru o creștere sănătoasă. Asigurați-vă că solul este menținut umed, dar evitați îmbibarea excesivă.
  5. Îngrășăminte: Aplicați un îngrășământ echilibrat în primăvară și, eventual, în mijlocul sezonului de creștere. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru dozare.
  6. Tăiere: Poate fi necesară îndepărtarea florilor ofilite sau a fructelor uscate pentru a îmbunătăți aspectul și pentru a încuraja producția de noi flori.
  7. Rezistență: Mana maicii domnului este adesea rezistentă la boli și dăunători. Cu toate acestea, monitorizați plantele pentru semne de probleme.
  8. Auto-însămânțare: Odată ce plantele formează fructele caracteristice, acestea pot elibera semințe care vor cădea în sol și vor crește noi plante. Luați în considerare gestionarea acestei auto-însămânțări pentru a controla extinderea plantei.

Mana maicii domnului adaugă un farmec rustic și natural în grădină sau în aranjamentele florale. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de frumusețea sa înfloritoare și a fructelor sale ornamentale.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

3235230

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline