Magnolia Soulangeana 70-100 cm

Magnolia Soulangeana 70-100 cm

100,00 lei fara TVA

Pepiniera Magnolia Soulangeana

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Descriere Produs

Magnolia Soulangeana

Pepiniera Magnolia Soulangeana

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Magnolia Soulangeana, cunoscută și sub numele de magnolie japoneză sau magnolie Soulange, este un arbore ornamental remarcabil datorită înfloririi sale spectaculoase. Aceasta produce flori mari, cu petale delicate și forme ușor ondulate. Culoarea florilor poate varia de la alb pur la nuanțe de roz și mov. Înflorirea magnoliei Soulangeana este adesea un semn că primăvara este în plină desfășurare.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați magnolia Soulangeana într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Aceasta preferă lumină suficientă pentru a spori înflorirea.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Magnolia preferă solurile ușor acide până la neutre.
  3. Plantare: Plantați magnolia Soulangeana la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că planta are spațiu pentru dezvoltare și că nu este plantată prea adânc.
  4. Udare: Udați regulat planta în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, magnolia poate rezista la perioade scurte de secetă, dar evitați uscarea excesivă a solului.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ pentru arbori și arbuști decorative în primăvară, înainte de începerea sezonului de creștere. Repetați aplicarea îngrășământului conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  6. Tăiere: În general, tunderea majoră nu este necesară. Puteți îndepărta crengile uscate, bolnave sau cele care cresc în direcții nedorite.
  7. Rezistență: Magnolia Soulangeana este în general rezistentă la boli și dăunători, dar este întotdeauna bine să monitorizați planta pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: În zone cu ierni reci, protejați mugurii înflorescenți în timpul înghețurilor târzii pentru a preveni deteriorarea lor.

Magnolia Soulangeana adaugă o notă distinctivă și spectaculoasă în peisaj, mai ales în timpul înfloririi sale impresionante. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de această minunată specie de magnolie și să adăugați farmec primăvăratic grădinii dvs.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

32364100

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline