Ienupar Hibernica 60-80 cm

Ienupar Hibernica 60-80 cm

35,00 lei fara TVA

Ienupar Hibernica 60-80 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Ienupar Hibernica 60-80 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

Descriere Produs

Ienupar Hibernica 60-80 cm

Pepiniera Ienupar Hirbenica 60-80 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Ienupărul Hibernica este un arbust ornamental cu creștere verticală și compactă. Acesta este cunoscut pentru frunzele sale mici și în formă de ace, care sunt de obicei de culoare verde închis. Forma verticală distinctă a ienupărului Hibernica îl face potrivit pentru a fi folosit în designul peisagistic pentru a crea garduri verzi, ecrane de confidențialitate sau pentru a adăuga verticalitate în grădină.

Sfaturi utile:

  1. Locație și lumină: Ienupărul Hibernica preferă expunerea la soare plin sau semiumbră. Cu cât primește mai multă lumină directă, cu atât va crește mai sănătos.
  2. Sol și drenaj: Solul bine drenat este esențial pentru sănătatea ienupărului Hibernica. Solurile nisipoase sau pietroase sunt preferate, deoarece prevenția stagnării apei în jurul rădăcinilor este crucială.
  3. Udare moderată: Odată ce ienupărul este stabil în sol, acesta este, în general, rezistent la secetă. Evitați udarea excesivă pentru a preveni problemele de sănătate ale plantei.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți ienupărul Hibernica în primăvară cu un îngrășământ echilibrat sau special pentru plante cu frunze verzi. Doza corectă este importantă, excesul de îngrășăminte poate avea efecte negative.
  5. Tăieri de întreținere: Tăierea regulată poate ajuta la menținerea formei verticale și compacte a arbustului. Eliminați ramurile uscate sau bolnave pentru a menține o sănătate optimă.
  6. Utilizare în designul peisagistic: Datorită creșterii sale verticale, ienupărul Hibernica este adesea folosit pentru a crea garduri vii sau ecrane de confidențialitate în grădină. De asemenea, poate servi ca un punct focal interesant în design.
  7. Rezistență la dăunători: În general, ienupărul Hibernica este rezistent la dăunători și boli. Cu toate acestea, monitorizați planta pentru orice semne de infestații și luați măsuri prompte dacă este necesar.
  8. Protecție iarnă: În zonele cu ierni reci, puteți aplica un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a proteja planta de fluctuațiile de temperatură.

Ienupărul Hibernica este o alegere excelentă pentru crearea unor elemente verticale în grădină sau pentru a defini anumite zone. Îngrijirea corespunzătoare va asigura un aspect sănătos și atractiv al acestei plante.

 

Brand

Azteka Gardens

GTIN

3228035

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline