Iarba Decorativă Miscanthus Sinensis

25 lei

Iarba decorativă Miscanthus sinensis la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Iarba decorativă Miscanthus sinensis

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Iarba Decorativă Miscanthus Sinensis

Pepiniera Iarba Decorativă Miscanthus Sinensis

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Iarba elefantului, cunoscută și sub denumirea de Miscanthus sinensis, este o alegere populară pentru grădinile peisagistice datorită frunzelor sale lungi și flori pufoase care adaugă eleganță și mișcare în peisaj. Aceasta este o plantă perenă cu multiple varietăți, fiecare având caracteristici și culori specifice. Iată câteva detalii și sfaturi despre acest tip de iarba decorativă:

Descriere:

  • Frunze: Frunzele sunt lungi, înguste și arcuite, cu culori care pot varia de la verde deschis la auriu sau chiar variații de roșu în timpul toamnei.
  • Flori: Florile pufoase apar la sfârșitul verii sau toamna, creând un aspect distinct. Acestea pot varia în culori, de la alb la auriu sau roșu în funcție de varietate.

Sfaturi utile:

  1. Locație și lumină: Iarba elefantului preferă expunerea la soare plin sau lumina solară parțială. Cu cât primește mai mult soare, cu atât frunzele vor fi mai vibrant colorate.
  2. Sol și drenaj: Solul bine drenat este esențial pentru sănătatea ierbii elefantului. Acesta tolerează o gamă largă de tipuri de sol, dar preferă solurile fertile și bine drenate.
  3. Îngrășăminte: Nu are nevoie de îngrășăminte în exces. Puteți adăuga un strat subțire de compost în primăvară pentru a susține creșterea.
  4. Udare: De obicei, este rezistent la secetă odată ce este stabil în sol. Udarea regulată este importantă în primul an după plantare pentru a încuraja rădăcinile să se dezvolte.
  5. Tăieri: Tăierea ierbii elefantului se face primăvara, înainte ca noile lăstari să înceapă să crească. Tăierea lăstarilor uscați se face la nivelul solului.
  6. Utilizare în designul peisagistic: Iarba elefantului este ideală pentru a adăuga înălțime, mișcare și eleganță în grădina dvs. Poate fi utilizată ca plantă individuală sau în grupuri.
  7. Rezistență la dăunători și boli: În general, iarba elefantului este rezistentă la dăunători și boli. Cu toate acestea, este important să monitorizați plantele pentru a identifica eventualele probleme.

Fiecare varietate de Miscanthus sinensis are propriile caracteristici și culori, așa că alegeți în funcție de aspectul pe care doriți să-l obțineți în grădină. Cu îngrijire adecvată, această iarba decorativă poate aduce o notă elegantă și plină de viață în peisajul dvs.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

441425

Livrarea Răsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectuează prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plată: Plata pentru răsaduri se realizează ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Locație de vânzare: Plantele mari sunt disponibile pentru vânzare direct din pepinieră.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalități de plată: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plată (OP) în avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achiziționate nu se pot returna. Recomandăm clienților să se asigure că aleg corect speciile dorite și să verifice starea plantelor la momentul livrării.

Notă: Vă rugăm să luați în considerare condițiile meteorologice și specificitățile fiecărei plante înainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și recomandări privind alegerea și îngrijirea plantelor.

Vă mulțumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro și vă dorim o experiență plăcută în verdele naturii!

Scroll to Top