Iarba Decorativa Liriope Muscari

25 lei

Iarba Decorativa Liriope Muscari la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Iarba Decorativa Liriope Muscari

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Iarba Decorativa Liriope Muscari

Pepiniera Iarba Decorativa Liriope Muscari

Sat Branistari, Jud. Giurgiu┬á – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Iarba Decorativ─â Liriope (Liriope Muscari), cunoscut─â ╚Öi sub numele de Liriope sau Monkey Grass, este o plant─â peren─â ornamental─â apreciat─â pentru frunzele sale ├«n form─â de panglic─â ╚Öi pentru flori delicate. Este adesea cultivat─â ├«n ghivece ca plant─â de interior sau pentru a fi amplasat─â pe terase, balcoane sau ├«n spa╚Ťiile exterioare. Frunzele sale pot fi de culoare verde ├«nchis sau variegate, iar florile apar ├«n forma unor spicuri cu culori care pot varia de la alb la mov sau albastru.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Lumin─â: Plasa╚Ťi ghiveciul cu Liriope ├«ntr-o zon─â luminoas─â cu lumin─â indirect─â. Evita╚Ťi expunerea direct─â la soare puternic, deoarece poate cauza arsuri la frunze.
  2. Sol: Utiliza╚Ťi un amestec de sol pentru plante de interior bine drenat. Ad─âuga╚Ťi perlite sau vermiculit pentru a asigura o bun─â drenare ╚Öi aerisire a r─âd─âcinilor.
  3. Udare: Men╚Ťine╚Ťi solul u╚Öor umed, dar nu ├«nmuiat. Udarea excesiv─â poate duce la r─âd─âcini putrezite, a╚Öa c─â asigura╚Ťi-v─â c─â ghiveciul are drenaj bun. Udarea trebuie ajustat─â ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile de mediu ╚Öi de sezon.
  4. ├Ängr─â╚Ö─âminte: Hr─âni╚Ťi planta cu un ├«ngr─â╚Ö─âm├ónt lichid echilibrat pentru plante de interior o dat─â pe lun─â ├«n timpul perioadei de cre╚Ötere activ─â (prim─âvara ╚Öi vara). Nu exagera╚Ťi cu ├«ngr─â╚Ö─âmintele, deoarece pot cauza acumularea de s─âruri ├«n sol.
  5. Temperatur─â: Liriope se simte confortabil─â ├«n condi╚Ťii normale de temperatur─â pentru interior, ├«n jur de 18-24┬░C. Evita╚Ťi expunerea la temperaturi extreme sau curenti reci.
  6. Tundere: T─âia╚Ťi frunzele ofilite sau ├«nvechite pentru a men╚Ťine aspectul curat ╚Öi ordonat. De asemenea, pute╚Ťi ├«ndep─ârta spicurile de flori ├«nvechite.
  7. Replantare: Dup─â c├ó╚Ťiva ani, c├ónd planta devine prea mare pentru ghiveci, pute╚Ťi replanta Liriope ├«ntr-un ghiveci mai mare, ├«nlocuind solul vechi cu un amestec proasp─ât.
  8. Diluarea: Dac─â Liriope devine dens─â ├«n ghiveci, pute╚Ťi considera s─â dilua╚Ťi plantele, diviz├óndu-le ╚Öi replant├ónd buc─â╚Ťi mai mici.

Liriope Muscari este o plant─â u╚Öor de ├«ngrijit, potrivit─â pentru amenaj─ârile interioare sau exterioare. Prin urmarea acestor sfaturi, ve╚Ťi putea s─â v─â bucura╚Ťi de aspectul s─âu decorativ ├«n ghiveci ╚Öi s─â ad─âuga╚Ťi o not─â de verde╚Ťe ╚Öi frumuse╚Ťe ├«n spa╚Ťiul dvs.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

446025

Livrarea R─âsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectueaz─â prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plat─â: Plata pentru r─âsaduri se realizeaz─â ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Loca╚Ťie de v├ónzare: Plantele mari sunt disponibile pentru v├ónzare direct din pepinier─â.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalit─â╚Ťi de plat─â: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plat─â (OP) ├«n avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achizi╚Ťionate nu se pot returna. Recomand─âm clien╚Ťilor s─â se asigure c─â aleg corect speciile dorite ╚Öi s─â verifice starea plantelor la momentul livr─ârii.

Not─â: V─â rug─âm s─â lua╚Ťi ├«n considerare condi╚Ťiile meteorologice ╚Öi specificit─â╚Ťile fiec─ârei plante ├«nainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este ├«ntotdeauna disponibil─â pentru a oferi sfaturi ╚Öi recomand─âri privind alegerea ╚Öi ├«ngrijirea plantelor.

V─â mul╚Ťumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro ╚Öi v─â dorim o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n verdele naturii!

Scroll to Top