Hibiscus Syriacus rasad 60-80 cm

Hibiscus Syriacus rasad 60-80 cm

3,00 lei fara TVA

Hibiscus Syriacus rasad 60-80 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Hibiscus Syriacus rasad 60-80 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

Descriere Produs

Hibiscus Syriacus rasad 60-80 cm

Pepiniera Hibiscus Syriacus rasad 60-80 cm

Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Hibiscus Syriacus, cunoscut și sub numele de trandafir japonez sau hibiscus albastru, este un arbust ornamental cu frunze căzătoare, recunoscut pentru frumoasele sale flori mari și colorate. Florile sale pot avea nuanțe variate de culoare, precum albastru, roz, mov sau alb. Hibiscus Syriacus este o plantă populară în peisagistică datorită înfloririi abundente și a aspectului său atrăgător.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați hibiscusul Syriacus într-un loc cu expunere la plin soare. Cu cât primește mai multă lumină solară, cu atât va avea mai multe șanse să înflorească bogat.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil. Hibiscusul preferă un sol neutru sau ușor acid. Asigurați-vă că solul are o bună capacitate de drenaj pentru a preveni acumularea excesivă de umiditate în rădăcini.
  3. Plantare: Plantați hibiscusul la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Distanțați plantele pentru a permite dezvoltarea lor ulterioară.
  4. Udare: Udați regulat hibiscusul în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, acesta poate rezista la perioade scurte de secetă, dar evitați ca solul să se usuce complet între udări.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative în primăvară, înainte de începutul sezonului de creștere. Repetați aplicarea îngrășământului conform indicațiilor de pe ambalaj.
  6. Tăiere: Tunderea poate fi efectuată pentru a îndepărta crengile uscate, bolnave sau pentru a modela arbustul. Dacă doriți să încurajați înflorirea abundentă, evitați tăierea drastica înainte de sezonul de înflorire.
  7. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: În zone cu ierni reci, asigurați-vă că planta este bine înrădăcinată și protejați-o cu un strat de mulci înainte de începerea iernii pentru a-i oferi izolare suplimentară.
  8. Rezistență: Hibiscus Syriacus este în general rezistent la boli și dăunători, dar este întotdeauna bine să monitorizați planta pentru semne de probleme.

Hibiscusul Syriacus adaugă un impact vizual puternic în grădină datorită înfloririi sale frumoase. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de culorile vibrante ale florilor și să adăugați un accent distinctiv în peisajul dvs.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

323763

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline