Forsythia Ploaia de aur 100-120 cm ghiveci

25 lei

Forsythia Ploaia de aur 100-120 cm ghiveci la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Forsythia Ploaia de aur 100-120 cm ghiveci

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta


Forsythia Ploaia de aur 100-120 cm ghiveci

Pepiniera Forsythia Ploaia de aur 100-120 cm ghiveci

Sat Branistari, Jud. Giurgiu┬á – vezi harta

Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Forsythia „Ploaia de Aur” (Forsythia intermedia) este un arbust ornamental cunoscut pentru florile sale galbene str─âlucitoare care apar ├«nainte de apari╚Ťia frunzelor. Aceste flori luminoase ╚Öi vibrante transform─â arbustul ├«ntr-un veritabil punct focal ├«n gr─âdin─â. Arbustul Forsythia „Ploaia de Aur” este unul dintre primele semne ale prim─âverii, cu florile sale ├«nmugurind ├«nainte de multe alte plante. Odat─â ce florile se estompeaz─â, planta dezvolt─â frunze verzi ├«nchise pe parcursul sezonului.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Loca╚Ťie: Planta╚Ťi Forsythia ├«ntr-un loc care prime╚Öte lumina direct─â a soarelui sau semi-umbra. Cu c├ót prime╚Öte mai mult soare, cu at├ót va fi mai bogat─â ╚Öi mai abundent─â ├«n ├«nflorire.
  2. Sol: Forsythia prefer─â un sol bine drenat, cu o textur─â medie. Amesteca╚Ťi compost sau material organic ├«n sol pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi structura ╚Öi capacitatea de re╚Ťinere a apei.
  3. Plantare: Planta╚Ťi arbustul ├«n ghiveci la ad├óncimea la care era ├«n ghiveciul ini╚Ťial. Asigura╚Ťi-v─â c─â spa╚Ťiul dintre plante este suficient pentru a permite cre╚Öterea ulterioar─â.
  4. Udarea: Forsythia necesită o udare regulată în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea sistemului său de rădăcini. După primul an, planta poate să tolereze perioade scurte de secetă.
  5. ├Ängr─â╚Ö─âminte: Utiliza╚Ťi un ├«ngr─â╚Ö─âm├ónt echilibrat pentru plante de gr─âdin─â ├«nainte de ├«nceperea sezonului de cre╚Ötere ├«n prim─âvar─â. Evita╚Ťi supra-alimentarea, deoarece aceasta poate duce la cre╚Öterea vegetativ─â excesiv─â ├«n detrimentul ├«nfloririi.
  6. T─âierea: Dup─â ├«nflorire, pute╚Ťi t─âia ramurile care au ├«nflorit pentru a men╚Ťine forma ╚Öi pentru a ├«ncuraja cre╚Öterea s─ân─âtoas─â. Forsythia poate fi tuns ├«nainte de ├«nceperea perioadei de cre╚Ötere, dac─â este necesar.
  7. Rezisten╚Ť─â: Forsythia este o plant─â destul de rezistent─â la boli ╚Öi d─âun─âtori. Totu╚Öi, monitoriza╚Ťi-o pentru semne de probleme ╚Öi ac╚Ťiona╚Ťi prompt dac─â observa╚Ťi ceva neobi╚Önuit.
  8. Replantare: Arbustul poate necesita replantare la intervale de c├ó╚Ťiva ani, pentru a-i permite s─â se dezvolte ├«n condi╚Ťii optime.

Forsythia „Ploaia de Aur” este o alegere minunat─â pentru a aduce o not─â str─âlucitoare de culoare ├«n gr─âdin─â ├«n timpul prim─âverii. Prin oferirea ├«ngrijirii corespunz─âtoare, ve╚Ťi putea s─â v─â bucura╚Ťi de frumoasa sa ├«nflorire ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de transformarea semnificativ─â pe care o aduce ├«n peisaj.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

450825

Livrarea R─âsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectueaz─â prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plat─â: Plata pentru r─âsaduri se realizeaz─â ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Loca╚Ťie de v├ónzare: Plantele mari sunt disponibile pentru v├ónzare direct din pepinier─â.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalit─â╚Ťi de plat─â: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plat─â (OP) ├«n avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achizi╚Ťionate nu se pot returna. Recomand─âm clien╚Ťilor s─â se asigure c─â aleg corect speciile dorite ╚Öi s─â verifice starea plantelor la momentul livr─ârii.

Not─â: V─â rug─âm s─â lua╚Ťi ├«n considerare condi╚Ťiile meteorologice ╚Öi specificit─â╚Ťile fiec─ârei plante ├«nainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este ├«ntotdeauna disponibil─â pentru a oferi sfaturi ╚Öi recomand─âri privind alegerea ╚Öi ├«ngrijirea plantelor.

V─â mul╚Ťumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro ╚Öi v─â dorim o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n verdele naturii!

Scroll to Top