Evonimus Emerald Gold 50-60 cm

Evonimus Emerald Gold 50-60 cm

30,00 lei fara TVA

Evonimus Emerald Gold 50-60 cm direct din pepiniera noastra. Trimiteti comenzile telefonic la 0724 746 148 sau completand formularul de comanda de pe aceasta pagina.


Descriere Produs

Cunoscuta si sub denumirea de Salba Emerald Gold este o specie de arbore ornamental din familia Celastraceae. Frunzele, care cresc compact si numeroase, prind forma unei tufe si sunt vesnic verzi. Nu este sensibil si poate fi sadit in orice tip de sol si poate fi modelat prin tundere foarte usor. Este un arbust de talie joasa si poate atinge 40-50 cm in inaltime.

Evonimus Emerald Gold este o specie decorativa in toate anotimpurile atat in cele calde cat si in cele reci si poate fi folosit ca si gard viu singur sau in grupuri.

Brand

Azteka Gardens

EAN

620

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline