• 0724746148
  • contact@planteverzi.ro

De ce sa alegi Pepiniera Comana ?

Afacere de familie 1

Afacere de familie

Ne pasioneaza plantele verzi si decorative, astfel pentru noi este un hobby, nu o afacere orientata spre profit. Din acest motiv, punem pasiune in tot ceea ce facem si oferim servicii la standarde inalte.
Productie Proprie 2

Productie Proprie

Plantele achizitionate de la noi, sunt produse in pepiniera proprie la cele mai inalte standarde. Astfel garantia calitatii nu este compromisa datorita importului din alte tari.
Produse variate 3

Produse variate

Fiecare gradina trebuie sa fie unica. Oferim o gama variata de produse din diverse specii si modele pentru ca gradina dumneavoastra sa arate deosebit.
Consultanta gratuita 4

Consultanta gratuita

Clientii nostri sunt prioritari, astfel ca gradina dumneavoastra sa arate impecabil, va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii de ingrijire si cultivare a plantelor achizitionate de la Pepiniera Comana.
Standarde Inalte 5

Standarde Inalte

Pe zi ce trece, imbunatatim in permanenta standardele de cultivare a plantelor astfel incat sa putem oferi clientilor o diversitate si calitate la costuri reduse.
Plante Adaptate 6

Plante Adaptate

Plante cultivate de Pepiniera Comana, beneficiaza de o ingrijire adecvata si o adaptare la temperatura si mediul din tara. Acestea sunt perfect aclimatizate fiind crescute direct in sol romanesc.

De ce sa alegi Pepiniera Comana

Plante direct din pepiniera noastra

Noi, cei de la Pepiniera Comana, punem suflet in cresterea si cultivarea plantelor decorative. Astfel pe langa produsele comandate, veti primi sfaturi de plantare dar si ingrijire pe parcursul anului astfel ca gradina dumneavoastra sa arate minunat in orice moment al anului.
Contacteaza-ne
Awesome Image

Catalog Pepiniera Comana

Catalog online - Pepiniera Comana

Pepiniera Comana s-a infiintat in anul 2000 si a inceput ca o mica afacere familiala (familia Avramescu). Va oferim plante ornamentale variate: ienupar diverse specii: tarator, skyroket, stricta; ligustrum; hibiscus; buxus; diverse specii de arbori.

Telefon comenzi si informatii: 0724746148
Vezi Catalog
Awesome Image

Vrei ca gradina ta sa arate ca in povesti?

Solicita o oferta pentru plante verzi decorative de gradina