Despre Noi
Rulează videoul

Pepiniera noastra s-a infiintat in anul 2000 si a inceput ca o mica afacere familiara (familia Avramescu). Am inceput cu o suprafata de 1000 metri patrati ajungand in prezent la 50000 metri patrati cu un plan de viitor pana la 100000 metri patrati.

 

Ne gasiti in localitatea Calugareni, jud. Giurgiu, un loc pitoresc in care ne desfasuram activitatea cu mare placere.

 

Familia noastra sta la dispozitia dumneavoastra daca aveti nevoie de: plante ornamentale variate, garduri vii, sisteme de irigat, insamantari gazon, amenajari spatii verzi si gradini.

 

Incercam sa oferim clientilor nostrii plante cat mai apropiate de standardele Europei vestice, atat ca diversitate cat si calitate, preturile ramanand cele din Europa estica.

 

Plantele pe care le producem sunt perfect adaptate la conditiile din tara noastra fiind perfect aclimatizate, crescand direct in pamant (in camp), asa cum se poate vedea din fotografiile facute in pepiniera.

 

Va asteptam sa ne vedeti pepiniera, pentru a va alege cele mai frumoase plante.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Accept
Decline