Rulează videoul

Afacere de Familie

Ne pasioneaza plantele verzi si decorative, astfel pentru noi este un hobby, nu o afacere orientata spre profit. Din acest motiv, punem pasiune in tot ceea ce facem si oferim servicii la standarde inalte.

Productie Proprie

Plantele achizitionate de la noi, sunt produse in pepiniera proprie la cele mai inalte standarde. Astfel garantia calitatii nu este compromisa datorita importului din alte tari.

Produse variate

Fiecare gradina trebuie sa fie unica. Oferim o gama variata de produse din diverse specii si modele pentru ca gradina dumneavoastra sa arate deosebit.

Noi punem suflet in cresterea si cultivarea plantelor decorative. Astfel pe langa produsele comandate, veti primi sfaturi de plantare dar si ingrijire pe parcursul anului astfel ca gradina dumneavoastra sa arate minunat in orice moment al anului.

Clientii nostri sunt prioritari, astfel ca gradina dumneavoastra sa arate impecabil, va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii de ingrijire si cultivare a plantelor achizitionate de la pepiniera noastra.

Pe zi ce trece, imbunatatim in permanenta standardele de cultivare a plantelor astfel incat sa putem oferi clientilor o diversitate si calitate la costuri reduse.
Plante cultivate de noi, beneficiaza de o ingrijire adecvata si o adaptare la temperatura si mediul din tara. Acestea sunt perfect aclimatizate fiind crescute direct in sol romanesc.
Plante frumoase, sanatoase, la preturi foarte bune! Sunt crescute cu multa pasiune in pepiniera lor proprie. Recomand!
Vlad din Bucuresti, Romania