Chiparos Yvonne (Cupressus gold) 100-120 cm

50 lei

Chiparos Yvonne (Cupressus gold) este un arbust deosebit, potrivit pentru crearea unui cadru vertical în grădină sau pentru a marca diferitele zone ale peisajului. Prin asigurarea îngrijirii adecvate, veți putea să vă bucurați de forma și frumusețea sa pe termen lung.


Available Options

InaltimeStockPrice
100-120 cm100050 lei

Chiparosul „Yvonne” (Cupressus sempervirens „Yvonne”) este o varietate de chiparos cu o creștere verticală și o frunziș dens și compact. Acest arbust ornamental este cunoscut pentru frunzele sale verzi întunecate și pentru forma sa conică sau columnară. „Yvonne” este o alegere populară pentru a crea garduri vii, a marca limitele grădinii sau pentru a adăuga o notă de verticalitate și structură în peisajul dvs.

Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație:Chiparos Yvonne (Cupressus gold) preferă să fie plantat în plin soare, deoarece acest lucru îi va permite să se dezvolte corespunzător și să mențină forma sa caracteristică.
  2. Sol: Solul trebuie să fie bine drenat, deoarece excesul de umiditate poate duce la probleme de rădăcină. Dacă solul dvs. este mai argilos sau retentiv de apă, adăugați nisip sau compost pentru a îmbunătăți drenajul.
  3. Plantare: Plantați chiparosul „Yvonne” la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că spațiul dintre plante este suficient pentru a permite dezvoltarea ulterioară.
  4. Udare: În primul an după plantare, udarea regulată este importantă pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După ce planta este bine stabilită, aceasta poate să tolereze perioade scurte de secetă.
  5. Îngrășăminte: Hrăniți chiparosul cu un îngrășământ echilibrat pentru plante de grădină la începutul sezonului de creștere în primăvară. Evitați supra-alimentarea, care poate duce la o creștere excesivă și dezavantajoasă.
  6. Tunderea: Dacă doriți să mențineți forma conică sau columnară a arbustului, puteți efectua tăieri ușoare în partea superioară pentru a încuraja creșterea în înălțime.
  7. Rezistență:Chiparos Yvonne (Cupressus gold) este în general rezistent la boli și dăunători. Cu toate acestea, verificați arbustul periodic pentru semne de probleme.
  8. Replantare: În cazul în care arbustul crește prea mare pentru spațiul său actual, puteți considera transplantarea sau replantarea într-un loc mai potrivit.

Chiparos Yvonne (Cupressus gold) este un arbust deosebit, potrivit pentru crearea unui cadru vertical în grădină sau pentru a marca diferitele zone ale peisajului. Prin asigurarea îngrijirii adecvate, veți putea să vă bucurați de forma și frumusețea sa pe termen lung.

Brand

Azteka Gardens

GTIN

450450

Inaltime

100-120 cm

Livrarea Răsadurilor:

Specii disponibile: Ligustrum Ovalifolium (Lemn Cainesc), Hibiscus Syriacus, Tuia Biota și Tuia Smaragd (30-40 cm).
Metoda de livrare: Livrarea se efectuează prin DPD Curier.
Tarif de livrare: Costul aproximativ pentru livrare este între 20-25 lei.
Modalitate de plată: Plata pentru răsaduri se realizează ramburs, direct la curier, la momentul primirii coletului.

Livrarea Plantelor Mari:

Locație de vânzare: Plantele mari sunt disponibile pentru vânzare direct din pepinieră.
Transport special: Se poate organiza transport special pentru aceste plante.
Modalități de plată: Plata ramburs la primirea plantei. Plata prin Ordin de Plată (OP) în avans.

Politica de Returnare:

Returnarea plantelor: Conform politicii noastre, plantele achiziționate nu se pot returna. Recomandăm clienților să se asigure că aleg corect speciile dorite și să verifice starea plantelor la momentul livrării.

Notă: Vă rugăm să luați în considerare condițiile meteorologice și specificitățile fiecărei plante înainte de a efectua comanda. Echipa PlanteVerzi.ro este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și recomandări privind alegerea și îngrijirea plantelor.

Vă mulțumim pentru alegerea PlanteVerzi.ro și vă dorim o experiență plăcută în verdele naturii!

Scroll to Top